Word ook ruimtemaker

WIJ MAKEN RUIMTE VOOR GEBIEDSONTWIKKELING DIE RAAKT. DAT DOEN WE MET SCHERP ADVIES, EEN HELDER PROCES EN OP EEN BIJZONDERE MANIER. WELKOM BIJ BEECKK, VOOR RESULTAAT EN WERKPLEZIER.

Onderstaande vacatures staan nu open. Mocht het niet helemaal passen maar denk je wel bij ons team te passen? Neem dan vooral contact met ons op!

VACATURE PROJECTLEIDER RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

Wil jij waardevol bijdragen, persoonlijke ontwikkeling en een positieve werkomgeving? Ben jij academisch opgeleid als planoloog, sociaal geograaf of bestuurskundige (of heb je een vergelijkbare studie gevolgd)? En heb je minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandig projectleider in ruimtelijke ontwikkeling? Neem dan contact met ons op. Wij zoeken een enthousiaste man of vrouw die ons team komt versterken.

Jij, Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de voortgang en kwaliteit van ruimtelijke projecten, je staat voor een slim en soepel proces. Je kracht zit met name in de fase van initiatief tot en met de planvorming. Hierbij moet je denken aan complexe projecten die vragen om extra denk- en daadkracht. Bijvoorbeeld de ontwikkeling van woonwijken, maatschappelijke voorzieningen, centrumplannen of bedrijvenlocaties. Sleutelwoorden zijn: eigen kijk, lef, vlot en scherp.

Naast de projecten lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het team met bijvoorbeeld kennisontwikkeling, marktontwikkeling, coaching, strategie of uitvoering.

Wij, BEECKK Ruimtemakers

In 2007 zijn wij BEECKK Ruimtemakers gestart vanuit het Klokgebouw in Eindhoven. Wij hebben het bureau opgezet vanuit het perspectief van de werknemer: waardevol bijdragen, persoonlijke ontwikkeling en een positieve omgeving staan daarbij centraal. Inmiddels hebben wij een mooi team van elf krachtige mensen. Onze ambitie is te groeien naar een nog krachtiger bedrijf en een omgeving te bieden waar mensen boven zichzelf uitstijgen! Ons doel is voor 2025 vijf teams op de wereld te zetten met dezelfde kernwaarden maar ieder een eigen kleur. Vorig jaar heeft ons eerste nieuwe team zich gevestigd in Het Industriegebouw in Rotterdam.

Solliciteren

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van ons team en de verantwoordelijkheid nemen voor projecten die er toe doen? Laat het ons voor 17 november 2018 weten. Mensen uit de regio Rotterdam-Den Haag worden speciaal gevraagd te reageren vanwege de ontwikkeling van ons team in die regio. En voor de duidelijkheid: reacties van mensen uit andere regio’s zijn ook van harte welkom.

Voor vragen of meer informatie kun je bellen met 040-2556355. Mail naar je sollicitatie naar info@beeckk.com. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op www.beeckk.com.

VACATURE TRAINEE RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

Wij zijn op zoek naar nieuwe trainees! Ben jij (bijna) afgestudeerd en vraag je je af wat een Ruimtemaker bij BEECKK nou precies doet? Dan maken we graag kennis met je op onze talentendag. Op onze talentendag leer je BEECKK Ruimtemakers kennen, maar je leert ook veel over jezelf.

Het is lastig om op papier over te brengen wat projectleiders bij BEECKK precies doen, maar we kunnen er zelf wel heel enthousiast over vertellen. Door middel van een aantal workshops laten we jou ervaren wat we doen en wie we zijn en zorgen we ervoor dat jij met een bak aan nieuwe inzichten ons kantoor verlaat. Aan het eind van de middag is er natuurlijk tijd om met een drankje wat uitgebreider in gesprek te gaan met elkaar en ons.

Benieuwd? Schrijf je voor 17 oktober in voor onze talentendag in door een e-mail te sturen naar Sjoerd Willems (sjoerdw@beeckk.com). Schrijf in je mail kort jouw motivatie om je op te geven voor de talentendag, die we in november organiseren. Voor vragen of meer informatie kun je hem ook bellen, op 06-40382542.

BEECKK Ruimtemakers is op zoek naar nieuwe trainees. We gebruiken de talentendag om kennis te maken met een groep jonge talenten. Als er van beide kanten een klik is willen we ongeveer vier mensen uitnodigen voor een vervolggesprek.