Word ook ruimtemaker

Word ook ruimtemaker

WIJ MAKEN RUIMTE VOOR GEBIEDSONTWIKKELING DIE RAAKT. DAT DOEN WE MET SCHERP ADVIES, EEN HELDER PROCES EN OP EEN BIJZONDERE MANIER. WELKOM BIJ BEECKK, VOOR RESULTAAT EN WERKPLEZIER.

BEECKK Ruimtemakers werkt vanuit twee monumentale, industriële panden in Eindhoven en Rotterdam aan de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Dit jaar starten we met een team in Oost-Nederland. Er gebeurt veel in onze teams en we zijn erg ambitieus. We zijn een club eigenwijze mensen met veel ideeën en energie.

Momenteel hebben wij meerdere vacatures:

  1. Ruimtemaker plus/Spelmaker (regio Rotterdam)
  2. Ruimtemaker (regio Rotterdam)

 

VACATURE RUIMTEMAKER PLUS/SPELMAKER

Vorig jaar zijn we gestart met een vers team in Rotterdam. Dat groeit dit jaar verder naar een sterk team met de poten in de Rotterdamse klei. Wij zoeken iemand met ruime ervaring in de Ruimtelijke Ontwikkeling die daarnaast in de start-up fase aan het nieuwe team bouwt als meewerkend voorman. Dat doe je samen met een aantal toppers en cultuurdragers van BEECKK. Je komt uit de regio, hebt een eigen visie op de markt en je ziet de kansen!

Wij zijn ruim tien jaar geleden gestart met een duidelijk doel voor ogen. Bouwen aan een team met een eigen cultuur van samenwerken en ontwikkelen. Vanuit die eigen cultuur zetten we nu nieuwe teams neer die samen sterk staan. Wij geloven niet in managementlagen en staffuncties. Iedereen draagt vanuit zijn eigen kracht bij aan de continuïteit en ontwikkeling van de club.

Dus heb je ervaring als adviseur of projectmanager in de Ruimtelijke Ontwikkeling en wil je een volgende stap zetten in je ontwikkeling met een leidende rol in ons bedrijf dan is dit een hele mooie kans!

Jij, Spelmaker

  • Je hebt minimaal 7 jaar ervaring als projectmanager Ruimtelijke Ontwikkeling;
  • Je kent de regio Rotterdam goed (woont in de buurt);
  • Je hebt een goed netwerk en/of vindt het leuk om een netwerk op te bouwen;
  • Je hebt een visie op de marktontwikkeling;
  • Je weet het team goed neer te zetten;
  • Je ziet kansen en bent ondernemend;
  • Je komt samen tot resultaat.

 

Wij, BEECKK Ruimtemakers

In 2007 zijn wij gestart vanuit het Klokgebouw in Eindhoven. Wij hebben onze keuzes steeds gemaakt vanuit het perspectief van de werknemer: waardevol bijdragen, persoonlijke ontwikkeling en een positieve omgeving staan daarbij centraal. Wij bieden een omgeving waar mensen boven zichzelf uitstijgen!

Solliciteren

Voor ons zijn twee zaken van belang: dat je matcht met het DNA van BEECKK én dat je weet wat je wilt en kunt om ons team Rotterdam de komende jaren op de kaart te zetten. Op 13 en 14 maart staan de gesprekken ingepland. Als we na het eerste gesprek beiden een goed gevoel hebben vragen we je in de volgende ronde een meerjarenplan te maken voor Rotterdam.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Rens Boersma 06-12090543.

Je sollicitatie stuur je uiterlijk 7 maart naar wordookruimtemaker@beeckk.com.

==========================================================================================================================================================

 

VACATURE RUIMTEMAKER

Vorig jaar zijn we gestart met een vers team in Rotterdam. Dat groeit dit jaar verder naar een sterk team met de poten in de Rotterdamse klei. Wij zoeken iemand met een jaar of vijf ervaring in de ruimtelijke ontwikkeling als project- of procesmanager. Daarnaast bouw je mee aan het team. Dat doe je samen met een aantal toppers en cultuurdragers van BEECKK. Je komt uit de regio, hebt een eigen visie op het vakgebied en ziet de kansen!

 

Jij, project- en procesmanager ruimtelijke ontwikkeling

Waar ben je goed in? Je neemt verantwoordelijkheid voor de voortgang en kwaliteit van ruimtelijke projecten, je staat voor een slim en soepel proces. Je adviseert beslissers, stuurt het projectteam aan en geeft inwoners en ondernemers een rol. Bij ons werk je niet alleen aan de projecten voor onze opdrachtgevers (met name gemeenten) maar geef je ook vorm aan de ontwikkeling van het team met bijvoorbeeld kennisontwikkeling, marktontwikkeling, coaching, strategie of uitvoering.

 

Wij, BEECKK Ruimtemakers

In 2007 zijn wij gestart vanuit het Klokgebouw in Eindhoven. Wij hebben onze keuzes steeds gemaakt vanuit het perspectief van de werknemer: waardevol bijdragen, persoonlijke ontwikkeling en een positieve omgeving staan daarbij centraal. Wij bieden een omgeving waar mensen boven zichzelf uitstijgen!

Solliciteren

Voor ons zijn twee zaken van belang: dat je matcht met het DNA van BEECKK én dat je weet wat je wilt en kunt om ons team Rotterdam te versterken. Lijkt je dit wat? Op 13 en 14 maart staan de gesprekken ingepland. Stuur daarom uiterlijk 7 maart je sollicitatie naar wordookruimtemaker@beeckk.com.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Rens Boersma op 06-12090543 of rens@beeckk.com.

Beetje later dan 7 maart is ook geen probleem. Gewoon bellen. En mocht je nou uit een hele andere regio komen en wil je meer over ons weten neem dan ook contact op dan drinken we een kop koffie.