Word ook ruimtemaker

WIJ MAKEN RUIMTE VOOR GEBIEDSONTWIKKELING DIE RAAKT. DAT DOEN WE MET SCHERP ADVIES, EEN HELDER PROCES EN OP EEN BIJZONDERE MANIER. WELKOM BIJ BEECKK, VOOR RESULTAAT EN WERKPLEZIER.

BEECKK Ruimtemakers werkt vanuit twee monumentale, industriële panden in Eindhoven en Rotterdam aan de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Dit jaar starten we met een team in Oost-Nederland. Er gebeurt veel in onze teams en we zijn erg ambitieus. We zijn een club eigenwijze mensen met veel ideeën en energie. En we zijn altijd op zoek naar leuke collega’s.

Waar ben je goed in? Je neemt verantwoordelijkheid voor de voortgang en kwaliteit van ruimtelijke projecten, je staat voor een slim en soepel proces. Je adviseert beslissers, stuurt het projectteam aan en geeft inwoners en ondernemers een rol. Bij ons werk je niet alleen aan de projecten voor onze opdrachtgevers (met name gemeenten) maar geef je ook vorm aan de ontwikkeling van het team met bijvoorbeeld kennisontwikkeling, marktontwikkeling, coaching, strategie of uitvoering.

Op dit moment zijn we voor ons Rotterdamse team op zoek naar een Spelmaker en Ruimtemaker.

Bekijk de vacature voor Spelmaker

Bekijk de vacature voor Ruimtemaker

Herken jij je in het bovenstaande profiel en denk je dat je goed binnen ons team past? Neem dan contact met ons op, ook als je niet in de Rotterdamse regio woont, dan drinken we een kop koffie of nodigen we je uit voor onze vrijdaglunch. Bel of mail Rens Boersma via 0612090543 of rens@beeckk.com.