Word ook ruimtemaker

WIJ MAKEN RUIMTE VOOR GEBIEDSONTWIKKELING DIE RAAKT. DAT DOEN WE MET SCHERP ADVIES, EEN HELDER PROCES EN OP EEN BIJZONDERE MANIER. WELKOM BIJ BEECKK, VOOR RESULTAAT EN WERKPLEZIER.

BEECKK Ruimtemakers werkt vanuit twee monumentale, industriële panden in Eindhoven en Rotterdam aan de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Dit jaar starten we met een team in Oost-Nederland. Er gebeurt veel in onze teams en we zijn erg ambitieus. We zijn een club eigenwijze mensen met veel ideeën en energie.

Vorig jaar zijn we gestart met een vers team in Rotterdam. Dat groeit dit jaar verder naar een sterk team met de poten in de Rotterdamse klei. Voor dit Rotterdamse team zijn we op zoek naar een Ruimtemaker Plus/Spelmaker en een Ruimtemaker. En mocht je nou uit een hele andere regio komen en wil je meer over ons weten, neem dan ook contact op dan drinken we een kop koffie.

VACATURE RUIMTEMAKER PLUS/SPELMAKER

Wij zoeken iemand met ruime ervaring in de Ruimtelijke Ontwikkeling die daarnaast in de start-up fase aan het nieuwe team bouwt als meewerkend voorman. Dat doe je samen met een aantal toppers en cultuurdragers van BEECKK. Je komt uit de regio, hebt een eigen visie op de markt en je ziet de kansen!

Wij zijn ruim tien jaar geleden gestart met een duidelijk doel voor ogen. Bouwen aan een team met een eigen cultuur van samenwerken en ontwikkelen. Vanuit die eigen cultuur zetten we nu nieuwe teams neer die samen sterk staan. Wij geloven niet in managementlagen en staffuncties. Iedereen draagt vanuit zijn eigen kracht bij aan de continuïteit en ontwikkeling van de club. Dus heb je ervaring als adviseur of projectmanager in de Ruimtelijke Ontwikkeling en wil je een volgende stap zetten in je ontwikkeling met een leidende rol in ons bedrijf dan is dit een hele mooie kans!

Naar de vacature voor Ruimtemaker plus!

VACATURE RUIMTEMAKER

Wij zoeken iemand met een jaar of vijf ervaring in de ruimtelijke ontwikkeling als project- of procesmanager. Daarnaast bouw je mee aan het team. Dat doe je samen met een aantal toppers en cultuurdragers van BEECKK. Je komt uit de regio, hebt een eigen visie op het vakgebied en ziet de kansen!

Naar de vacature voor Ruimtemaker!