VACATURE RUIMTEMAKER PLUS/SPELMAKER

Vorig jaar zijn we gestart met een vers team in Rotterdam. Dat groeit dit jaar verder naar een sterk team met de poten in de Rotterdamse klei. Wij zoeken iemand met ruime ervaring in de Ruimtelijke Ontwikkeling die daarnaast in de start-up fase aan het nieuwe team bouwt als meewerkend voorman. Dat doe je samen met een aantal toppers en cultuurdragers van BEECKK. Je komt uit de regio, hebt een eigen visie op de markt en je ziet de kansen!

Wij zijn ruim tien jaar geleden gestart met een duidelijk doel voor ogen. Bouwen aan een team met een eigen cultuur van samenwerken en ontwikkelen. Vanuit die eigen cultuur zetten we nu nieuwe teams neer die samen sterk staan. Wij geloven niet in managementlagen en staffuncties. Iedereen draagt vanuit zijn eigen kracht bij aan de continuïteit en ontwikkeling van de club.

Dus heb je ervaring als adviseur of projectmanager in de Ruimtelijke Ontwikkeling en wil je een volgende stap zetten in je ontwikkeling met een leidende rol in ons bedrijf dan is dit een hele mooie kans!

Jij, Spelmaker
– Je hebt minimaal 7 jaar ervaring als projectmanager Ruimtelijke Ontwikkeling;
– Je kent de regio Rotterdam goed (woont in de buurt);
– Je hebt een goed netwerk en/of vindt het leuk om een netwerk op te bouwen;
– Je hebt een visie op de marktontwikkeling;
– Je weet het team goed neer te zetten;
– Je ziet kansen en bent ondernemend;
– Je komt samen tot resultaat.

Wij, BEECKK Ruimtemakers
In 2007 zijn wij gestart vanuit het Klokgebouw in Eindhoven. Wij hebben onze keuzes steeds gemaakt vanuit het perspectief van de werknemer: waardevol bijdragen, persoonlijke ontwikkeling en een positieve omgeving staan daarbij centraal. Wij bieden een omgeving waar mensen boven zichzelf uitstijgen!

Solliciteren
Voor ons zijn twee zaken van belang: dat je matcht met het DNA van BEECKK én dat je weet wat je wilt en kunt om ons team Rotterdam de komende jaren op de kaart te zetten. Naar aanleiding van je sollicitatie nodigen we je uit voor een gesprek. Als we na het eerste gesprek beiden een goed gevoel hebben vragen we je in de volgende ronde een meerjarenplan te maken voor Rotterdam.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Rens Boersma 06-12090543.

Je sollicitatie stuur je naar wordookruimtemaker@beeckk.com.