25 maart 2021

Ruimtemaken met karakter #Jurjen

Elke twee weken vertelt één van onze Ruimtemakers wat dat voor ons nou inhoudt, Ruimte maken met karakter. Deze keer is het de beurt aan Jurjen van Weerdenburg!

Werken aan ruimtelijke opgaves en daarbij de mens centraal zetten. Op die manier halen we het beste in elkaar naar boven en creëren we een gezamenlijke energie. Op een onorthodoxe werk- woon- en verblijfplek als het voormalig KEMA-terrein is dat goed begrepen. De tennisbanen herinneren ons aan een verleden waarin ruimte was voor ontspanning naast het werk. Momenteel wordt er nagedacht over een nieuwe invulling van het terrein. De bestaande gebouwen krijgen een nieuwe invulling en met meedenken van betrokkenen en omwonenden krijgt het gebied een nieuwe energie.

Nieuwe energie werkt aanstekelijk. Dat ervaar ik ook in de projecten in Uden. Ik vind het belangrijk om bij gebiedsontwikkeling projecten beeldend te maken en ik ga op zoek naar achterliggende oorzaken. Daarmee enthousiasmeer ik collega’s en zorg ik dat iedereen bijdraagt aan hetzelfde doel.