Jurjen van Weerdenburg

Meemaker

Ik kijk met een kritische blik naar de gebouwde ruimte. Om goede ruimtes te maken, heb je elkaar nodig. Ik hecht veel waarde aan harmonie onder deelnemers. Ik draag hier aan bij door goed te luisteren. Dit helpt mij de context goed te begrijpen. Iedereen moet zich vrij voelen om zich te uiten. Zo zoeken we samen naar de beste oplossing. Dat is voor mij een goed voorbeeld van meemaken. We doen het met elkaar.

Ik ben oprecht geïnteresseerd tijdens mijn werk, maar ook daarbuiten. Ik sta altijd open om mee te denken of te werken. Zo wil ik leren van alles wat komt kijken bij ruimtelijke projecten. Hierdoor word ik een betere meemaker.

Nicole over Jurjen

In de korte, maar intensieve periode, waarin Jurjen en ik samenwerken heb ik hem leren kennen als zelfbewust, betrokken en leergierig. Iemand die goed in staat is om complexe projecten snel op te pakken en in samenwerking met andere tot een mooi resultaat te komen. Wat vooral opvalt is zijn opmerkzaamheid, zowel in sociale interactie als ook in de manier waarop hij zichzelf kan verwonderen over keuzes die worden gemaakt in de stedelijke omgeving. Het laat duidelijk zien dat Jurjen een passie heeft voor ruimtelijke ontwikkeling en dat hij zal uitgroeien tot een projectleider met oog voor creativiteit en de menselijke maat.