Word ook ruimtemaker

WIJ HELPEN OVERHEDEN MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZES IN COMPLEXE RUIMTELIJKE VRAAGSTUKKEN. DAARBIJ STAAT VOOR ONS DE MENS CENTRAAL. WE MAKEN VERSCHIL MET ANDERS DENKEN EN DURVEN DOEN. EN ALTIJD MET RESULTAAT ÉN WERKPLEZIER. DAT NOEMEN WIJ RUIMTE MAKEN MET KARAKTER.

Op dit moment zijn we voor ons Rotterdamse team op zoek naar een Aanvoerder, en voor onze kantoren in Eindhoven, Rotterdam en Arnhem naar Ruimtemakers.

Bekijk de vacature voor Aanvoerder

Bekijk de vacature voor Ruimtemaker

Spreekt onze website je aan en denk je dat je goed binnen ons team past? Neem dan contact met ons op, dan drinken we een kop koffie of nodigen we je uit voor onze vrijdaglunch. Bel of mail Rens Boersma via 0612090543 of rens@beeckk.com.

Traineeprogramma 

We starten twee keer per jaar met een aantal trainees aan ons traineeprogramma. Aan het einde van het jaar organiseren we weer een talentendag waarbij je kennis kunt maken met BEECKK en wij met jou en je kwaliteiten. Heb jij vragen over het traineeprogramma of de talentendag of wil je je alvast aanmelden neem dan contact op met Sjoerd Willems via sjoerdw@beeckk.com of 0640382542.

Lees meer over ons traineeprogramma.