VACATURE AANVOERDER ROTTERDAM

Wij zijn BEECKK Ruimtemakers! In 2018 gestart met een vers team in Rotterdam. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid met onze poten nog steviger in de Rotterdamse klei. Wij zoeken iemand met ruime ervaring in de Ruimtelijke Ontwikkeling die daarnaast in de start-up fase aan het nieuwe team bouwt als meewerkend voorman. Dat doe je samen met een aantal toppers en cultuurdragers van BEECKK. Je komt uit de regio Zuid-Holland, hebt een eigen visie op de markt en je ziet de kansen!

Begin 2021 is het Rotterdamse team een elftal en jij levert een belangrijke bijdrage aan het uitbouwen van het team; inhoudelijk, commercieel en op de menskant.

BEECKK Ruimtemakers

Wij zijn ruim tien jaar geleden gestart vanuit het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven, met een duidelijk doel voor ogen: bouwen aan een club met een eigen cultuur van samenwerken en ontwikkelen. Vanuit die cultuur zetten we nieuwe teams neer die samen sterk staan. Iedereen draagt vanuit zijn eigen kracht bij aan de continuïteit en ontwikkeling van de club.

Onze oprichters maken hun keuzes steeds vanuit het perspectief van de werknemer: waardevol bijdragen, persoonlijke ontwikkeling en een positieve omgeving staan daarbij centraal. Wij geloven niet in managementlagen en staffuncties. Wij bieden een omgeving waar mensen boven zichzelf kunnen uitstijgen.

Met drie netwerklocaties in Eindhoven, Rotterdam en Arnhem zijn we flexibel, zitten we dicht op de regionale opgaven, bieden we kansen voor lokaal ondernemerschap en beperken we woon-werk verkeer

Aanvoerder

Dus heb je ervaring in de Ruimtelijke Ontwikkeling en wil je een volgende stap zetten in je ontwikkeling met een dragende rol in onze club, dan is dit een hele mooie kans!

Als aanvoerder van team Rotterdam:

– Heb je minimaal vijf jaar ervaring in de Ruimtelijke Ontwikkeling, dat mag je breed zien (*);
– Ken je de regio Zuid-Holland goed;
– Heb je een goed netwerk met warme contacten en/of vind je het leuk om een netwerk op te bouwen;
– Heb je visie op de marktontwikkeling;
– Weet je het team goed neer te zetten: daarmee bedoelen we dat je ieders kwaliteiten ziet en inzet;
– Zie je kansen en ben je ondernemend. Je bent ook in staat deze kansen te benutten en organiseren;
– Ben je 2/3 van je tijd bezig met opdrachten bij klanten en ongeveer 1/3 met het aanvoeren van team Rotterdam;
– Kom je samen tot resultaat: bij BEECKK draagt iedereen bij aan het de continuïteit en ontwikkeling van de club.

(*) Je ervaring heb je opgedaan bij een adviesbureau, een projectmanagementbureau, een gemeente, provincie of waterschap, samenwerkingsverband- of regio, een woningcorporatie, in de vastgoedsector, mobiliteit of verkeer, planeconomie of duurzaam bouwen.

Werken bij BEECKK

Bij BEECKK krijgt iedereen veel ruimte om zich binnen het vakgebied, als mens, als professional, als collega en ook buiten het directe vakgebied te ontwikkelen. Alle collega’s bouwen samen mee aan het bedrijf en kunnen zich hierdoor breed ontwikkelen. Je denkt en beslist mee over de koers van het bedrijf. Dit doe je met zeer gedreven collega’s vol positieve energie.

Bel voor meer informatie met Rens Boersma, op 06-12090543 of mail hem via rens@beeckk.com.

Solliciteer bij ons via wordookruimtemaker@beeckk.com.