VACATURE RUIMTEMAKERS

Voor onze kantoren in Eindhoven, Rotterdam en Arnhem zoeken wij projectleiders/Ruimtemakers met een jaar of vijf ervaring in de ruimtelijke ontwikkeling als project-, programma- of procesmanager. Daarnaast bouw je mee aan het team. Dat doe je samen met een aantal toppers en cultuurdragers van BEECKK. Je komt uit de regio, hebt een eigen visie op het vakgebied en ziet de kansen!

Jij, project- en procesmanager ruimtelijke ontwikkeling
Waar ben je goed in? Je neemt verantwoordelijkheid voor de voortgang en kwaliteit van ruimtelijke projecten, je staat voor een slim en soepel proces. Je adviseert beslissers, stuurt het projectteam aan en geeft inwoners en ondernemers een rol. Bij ons werk je niet alleen aan de projecten voor onze opdrachtgevers (met name gemeenten) maar geef je ook vorm aan de ontwikkeling van het team met bijvoorbeeld kennisontwikkeling, marktontwikkeling, coaching, strategie of uitvoering.

Wij, BEECKK Ruimtemakers
In 2007 zijn wij gestart vanuit het Klokgebouw in Eindhoven. Wij hebben onze keuzes steeds gemaakt vanuit het perspectief van de werknemer: waardevol bijdragen, persoonlijke ontwikkeling en een positieve omgeving staan daarbij centraal. Wij bieden een omgeving waar mensen boven zichzelf uitstijgen!

Solliciteren
Voor ons zijn twee zaken van belang: dat je matcht met het DNA van BEECKK én dat je weet wat je wilt en kunt om onze teams te versterken. Lijkt je dit wat? Stuur dan je sollicitatie naar wordookruimtemaker@beeckk.com.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Rens Boersma op 06-12090543 of rens@beeckk.com.