VACATURE VAARTMAKER

Heb jij affiniteit met communicatie op website & social media? Bied jij graag ondersteuning op secretarieel vlak, ben je taalvaardig en houd je ervan als zaken op rolletjes lopen? Dan is onze vacature interessant voor jou!

BEECKK Ruimtemakers werkt vanuit drie monumentale, industriële panden in Eindhoven, Rotterdam en Arnhem aan de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Er gebeurt veel in onze teams en we zijn erg ambitieus. We zijn een club eigenwijze mensen met veel ideeën en energie. Om dat in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een ervaren en breed inzetbare secretarieel ondersteuner. Iemand met een proactieve houding die zorgt voor rust, reinheid en regelmaat! Iemand waarbij het prettig ‘thuiskomen’ is, want er wordt bij ons veel in- en uitgevlogen. Je standplaats is Eindhoven, we verwachten de flexibiliteit om ook af en toe op onze kantoren in Rotterdam en Arnhem te werken.

Jij, Vaartmaker

Functioneert op minimaal mbo+ niveau. Staat stevig in je schoenen en organiseert zaken met je eigen visie. Je zorgt ervoor dat op verschillende locaties alles efficiënt en soepel verloopt, alles aanwezig is voor een perfecte werkomgeving en dat acties worden uitgevoerd. Je werkt zelfstandig én als teamspeler samen met de Organisatiemaker, het team Marketing en Communicatie en de drie teams in de regio.

De werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend: van ondersteuning bij directietaken tot het organiseren van interne events; van CRM-beheer tot facilitaire zaken. Je werkt nauw samen met onze Organisatiemaker, die HRM en Acquisitie in haar portefeuille heeft. Samen verdelen jullie de operationele bureautaken. We zijn een groeiende club en we vragen je die groei te ondersteunen met denk- en daadkracht. Ervaring in een snelgroeiend bedrijf is een pré.

Onder de operationele verantwoordelijkheid voor de Marketing en Communicatie verstaan wij het onder andere het doorvoeren van onze huisstijl tot het merk BEECKK, het up to date houden van onze socials & website tot het onder de aandacht brengen van onze (nieuwe) diensten; het wordt jouw taak om dit tiptop in orde te hebben. We verwachten dat je meedenkt en je collega’s helpt. Ervaring met WordPress is een pré.

Wij, BEECKK Ruimtemakers

Voor nu schatten wij de werkzaamheden voor de Vaartmaker in op 16-24 uur in de week; vanwege onze groeiambities zou het fijn zijn als deze uren op termijn kunnen worden uitgebreid. Ook een ZZP-constructie is bespreekbaar. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, een leuk team en een fijne werkplek. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, een variërend takenpakket en de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Solliciteren

Wij horen graag of je het tof lijkt om onze club te versterken. Voor ons zijn twee zaken van belang: dat je matcht met het DNA van BEECKK én je zorgt dat zaken snel en goed geregeld worden. Op de selectiedag zullen enkele kandidaten worden uitgenodigd voor een kennismaking met BEECKK en een assessment.

Voor vragen over deze vacature bel je met Marjan Brinkman op 0612373874. Je sollicitatie stuur je naar wordookruimtemaker@beeckk.com.